Fodbolduddannelse

Få en solid fodbolduddannelse på Brazil Football College. Kombinere skole og fodbold og få en uddannelse der åbner dørene til videregående uddannelser, samt udvikler der på fodboldbanen.

På Brazil Football College går fodbold og uddannelse hånd i hånd. Timerne er tilrettelagt så eleverne har mulighed for at følge med i skolen, samtidig med de kan passe deres fodboldtræninger. Uddannelses mulighederne på Brazil Football College er HHX, HTX og EUD/EUX. Du kan læse mere om de tre uddannelsesretninger herunder.

En fællesnævner for de tre uddannelser er, at vi arbejde projektorienteret og virkelighedsnært og du får den absolut bedste undervisning uafhængigt af hvilken uddannelse du vælger.

Vi prøver for så vidt muligt, at arbejde med sportsrelaterede cases og vælger du en uddannelse hos os åbner det dørene til en fremtid med uanede muligheder.

Læs herunder mere specifikt om de forskellige uddannelser og deres fag.

HHX

HHX Uddannelsen tager udgangspunkt i Brasilien. Du lærer om landets kultur, politik samt økonomi. Du får faget spansk på A niveau, hvilket giver dig gode forudsætninger for at begå dig i Brasilien, da det minder meget om portugisisk, der er det officielle sprog i Brasilien.

Vi har sammensat en studieretning, der giver dig den største viden om Brasilien på et handelsorienteret niveau.

Du skal have:

  • Afsætningsøkonomi på A-niveau
  • International Økonomi på A-niveau

Derudover skal du have de almindelige HHX-fag, virksomhedsøkonomi, erhvervsret, matematik, samtidshistorie, dansk, samfundsfag og engelsk.

Handelsgymnasium Grenaa er en del af VID Gymnasier. Så du bliver en del af en hverdag med mange forskellige mennesker fra både HHX og HTX. 

Med en HHX får du adgang til de fleste videregående uddannelser. Har Brazil Football College givet dig smag for Brasilien, har du flere muligheder for at få landet endnu mere ind under huden, når du har taget din ungdomsuddannelse. Du kan læse brasilianske studier på Aarhus Universitet, eller du kan blive trainee i danske virksomheder i Brasilien.

HTX

Vores HTX retter sig mod dig, der ønsker en videre uddannelse indenfor det naturvidenskabelige eller tekniske felt. Det kunne f.eks. idræt, medicin, fysioterapi, ergoterapi eller kostvejleder.

Vi har sammensat en studieretning, der giver dig den bedste ballast for at kombinere sport med viden om kroppen, sundhed og ernæring.

Du skal have:

  • Bioteknologi på A-niveau
  • Idræt på B-niveau

Derudover skal du have de almindelige HTX fag som dansk, engelsk, fysik, biologi, kemi, samfundsfag, Kommunikation & IT, teknologihistorie, teknologi og teknik.

HTX’erne og HHX’erne på Brazil Football College deltager i samme studieture, hvilket vil sige København i 1. g., Spanien/Portugal i 2.g og Brasilien i 3.g.

EUX-Business

På EUD & EUX Business uddannelsen arbejder vi bl.a. med events og sport og i sportsklassen har vi skræddersyet en uddannelse, der matcher de ting, der optager unge sportsudøvere.

På EUX kan du efter 2 år starte på en kort videregående uddannelse eller finde en læreplads. EUX’erne deltager på studieturene til København på 1. år og til Spanien/Portugal på 2. år.

EUD & EUX uddannelserne er et Erhvervsuddannelse og du kan derfor søge om plads på vores skolehjem hvis du har mere end 75 minutters rejse med offentlig transport til skolen. Læs mere om dine muligheder for skolehjem under “skolehjem for EUD & EUX elever”