FODBOLD

Som brazil elev har du mulighed for, at træne fodbold helt op til 3 gange ugentligt. Fodbold træningerne er indlagt i skoleskemaet – to morgen og en eftermiddagstræninger.

Til de to morgentræninger har vi fokus på individuelle færdigheder og tekniske finesser. Vi holder løbende evalueringssamtaler for de spillere der ønsker det, hvor vi sammen finder nye udviklingsmål.

At blive en rigtig dygtig fodboldspiller kræver stenhårdt arbejde og en forståelse for, at man skal tage ansvar for egen udvikling. På Brazil Football College har vi de bedst tænkelig rammer og et setup, som gør at du kan udvikle dig til en bedre fodboldspiller, MEN det kræver, at du vil det og arbejder hårdt for det, til hver træning!

Hvad har vi fokus på?

Teknik: Teknik er indbegrebet af brasiliansk fodbold og det vigtigste i træningen på Brazil Football College. Kvaliteten af dine berøringer, afleveringer og afslutninger kan måles på dine tekniske færdigheder, derfor indgår tekniske øvelser og koordination obligatorisk i hvert træningspas.

Taktik: Vi arbejder primært taktisk med den individuelle spillers spilforståelse. Vores taktiske træning foregår på banen med bold igennem specifikke øvelser.

Fysik: Styrke er et afgørende parameter i fodbold i dag. Din fysiske form kan trumfe både din modstanders overlegne boldbehandling og hurtighed. Med minimum tre træningspas om ugen, ud over din klubtræning, forventer vi, at du hurtigt finder din topform. Desuden introducerer vi et styrkeprogram, som nemt kan integreres i en travl hverdag.

Mentalitet: En professionel fodboldkarriere stiller også store krav til din personlighed og kompetencer uden for banen. Det handler blandt andet om at indgå i et fællesskab, at udvise disciplin og opretholde din selvtillid. I løbet af dine tre år på Brazil Football College vil vi arbejde med dine styrker og dine svagheder, individuelt og som del af en trup.

Kultur: Vi tilstræber at skabe et træningsmiljø, hvor der er plads til at tro og drømme om at nå hele vejen og hvor det samtidig er tilladt at begå fejl. Omvendt forventer vi, at du yder dit ypperste i træningen. Initiativ og kreativitet er andre kerneværdier.

For både drenge og piger

Brazil Football College er for både fodboldglade drenge og piger.

Alle Brazil elever træner samtidig, men opdeles i piger og drenge. Der kan opstå træninger, hvor der trænes sammen.

Trænerne

På Brazil Football College har vi brasilianske trænere.

Du kan finde vores trænere her og læse mere om deres fokusområder på Brazil Football College.

 

Klub og elite

På Brazil Football College vil vi deltage i skoleturneringer to gange om året, men vi opfordrer samtidig alle vores elever til at spille på et klubhold.

På herresiden tilbyder den lokale klub FC Djursland et elitemiljø på førsteholdet med gode forbindelser til superligaklubber i både Randers og Aarhus. Det er også muligt at afprøve sig selv i en række mindre klubber i byen, som blandt andet spiller i mesterrække og serie 1.

Prøvetræning i udlandet

To gange om året – i efterårsferien og i vinterferien – udvælger trænerteamet to spillere, der får chancen for at prøve sig af i udlandet.

Prøvetrænings opholdet er i en klub på højt niveau, hvor de to spillere kommer med på et ungdomshold med mulighed for at vise deres niveau frem for trænerne. Det kunne være i klubber som Rayo Vallecano, Athletico Madrid eller Deportivo La Coruna. Det vigtigste er at få prøvet talentet af og se hvor langt det kan bære.

Futsal

Futsal er en integreret del af den brasilianske fodboldkultur og sporten, hvor store stjerner som Ronaldinho og Neymar, har taget deres første driblinger.

Vi tror på, at futsal med sin tunge bold og sit høje tempo vil øge dine tekniske færdigheder og din spillerintelligens på den store bane. På Brazil Football College træner vi derfor også Futsal, hvilket ofte sker i vinterhalvåret, når frost og sne gør selv kunststofbanen svær at træne på.

Faciliteter

Brazil Football College er en del af Viden Djurs og har hjemmebane i naturskønne omgivelser på Green Campus i Grenå. Her tillader de moderne faciliteterne stor samhørighed mellem både skole, sport og seng med gå-afstand til uddannelse, idrætscenter, centrum og stranden.

Vi har mulighed for at lave restitutionstræning efter kamp i den nybyggede svømmehal, der ligger i forbindelse med idrætscentret.